CLUB INFO > GESCHIEDENIS

GESCHIEDENIS
 
2013

 

Johan Struyf en zijn 3 zonen draaien al een hele tijd mee in de BMX-wereld. Johan als trainer, zijn zonen als piloten.

 

In 2012 had hij het idee om zelf een BMX-ploeg op te richten, in samenwerking met ISOREX. Het ISOREX Cycling Team bestond al, maar had nog geen BMX-afdeling. Het was dus een mooie kans om een BMX-ploeg toe te voegen aan het team.

 

Het logo van ISOREX is een schildpad. Toen Johan op zoek ging naar een logo voor de BMX-afdeling, kregen zijn zonen het idee om de schildpad op een BMX te plaatsen. Het logo van de BMX Turtles was geboren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begin 2013 ontstond zo BMX Turtles met Johan als trainer. Domingo, Enrique en Rodrigo waren de enige piloten en tegen de zomer kwam er nog 1 pilootje bij. Maar op het einde van het seizoen was er al meer interesses ...

 

2014

 

Op de ploegvoorstelling in februari 2014 waren de BMX Turtles al met 20. De leeftijd ligt tussen 5 en 12 jaar. Ondertussen hebben zich daar nog 7 piloten bijgevoegd wat ons op een totaal brengt van 28 piloten tussen 5 en 26 jaar.

CONTACT US:  BMXTURTLES@OUTLOOK.COM  OF  0476/68.25.38

Als gevolg van de wet op de privacy van 8 december 1992, heeft iedereen het recht om gegevens (of beeldmateriaal) met betrekking tot zichzelf of zijn/haar minderjarige kinderen, van deze website te laten verwijderen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now