CLUB INFO > LID WORDEN

Hoe kan ik lid worden?

 

Voor het plezier van onze piloten en het praktische van de trainingen proberen we een evenredig aantal piloten per leeftijd te hebben. Kijk daarom op de pagina van onze piloten of er in jouw leeftijdscategorie nog een plaats vrij is.

Om lid te worden van de BMX Turtles neem je contact op met onze verantwoordelijke, Johan Struyf, dit kan via email naar bmxturtles@outlook.com of bellen naar 0476/68.25.38.

LID WORDEN

 

Wie kan er BMX'en? Hoe kan ik lid worden? Wat heb ik nodig? Hoe weet ik of ik BMX'en wel leuk zal vinden? Op deze vraag en nog vele andere vind je hieronder een antwoord.

Zal ik BMX'en wel leuk vinden?

 

Je denkt dat BMX'en wel iets voor jou is maar je bent het niet zeker? Dan raden we je aan om op woensdagnamiddag eens mee te doen met een initiatieles. Iedereen kan hieraan deelnemen en je leert er de beginselen van het BMX'en. Deze initiatie gaat elke woensdagnamiddag door op de BMX-piste in Gent van 14u tot 15u. Nadien kan je nog blijven rijden tot 17u. Een helm en een fiets kan je, indien nodig, ter plaatse huren. Heb je al een BMX-fiets, hou er dan rekening mee dat een voorrem op je fiets op de BMX-piste verboden is en dat je aangepaste kledij draagt: een lange broek, lange mouwen, sportschoenen en handschoenen zijn verplicht. Meer informatie kan je hier vinden.

Wat heb ik nodig?

 

Verplicht:

     - een BMX-fiets zonder voorrem

     - een cross-helm

     - handschoenen met vingers

     - een lange broek

     - een trui met lange mouwen

     - sportschoenen zonder veters

 

Héél sterk aan te raden:

     - een veiligheidsharnas voor borst, rug, schouders, ellebogen en polsen

     - scheenbeschermers

     - kniebeschermers

Wat nog?

 

Om lid te worden, heb je een goedkeuringsattest nodig van een erkende sportarts. Een lijst van erkende sportartsen vind je hier terug.

Tips

 

- In sommige winkels kan je een startpakket kopen met daarin een fiets, helm, harnas en broek. Adressen van winkels kan je

  hier vinden.

- Liever 2dehands? Kijk hiervoor op onze website bij te koop of op anders websites.

- Kom gerust eens langs op vrijdag om te kijken hoe het er op een training aan toe gaat. Meer informatie over waar en wanneer

  de trainingen doorgaan vind je hier.

Wie kan BMX'en?

 

BMX'en is voor zowel jongens als meisjes. Inschrijven in een club kan meestal vanaf 5 jaar. Om wedstrijden te mogen rijden moet je minimum 5 jaar zijn en een opleiding gevolgd hebben.

CONTACT US:  BMXTURTLES@OUTLOOK.COM  OF  0476/68.25.38

Als gevolg van de wet op de privacy van 8 december 1992, heeft iedereen het recht om gegevens (of beeldmateriaal) met betrekking tot zichzelf of zijn/haar minderjarige kinderen, van deze website te laten verwijderen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now