TRAININGEN > VRIJE TRAININGEN

VRIJE TRAININGEN

 

Train je graag nog eens extra in de week of wil je weten of BMX'en ook iets voor jou is, dan kan je elke woensdagnamiddag deelnemen aan de vrije trainingen, georganiseerd door Wielerbond Vlaanderen. Deze gaan door op de BMX-piste in Gent en worden in 2 blokken ingedeeld:

 

     - Blok 1: 14u tot 15u

Initiatieles voor starters waarbij een BMX fiets en helm ter plaatse gehuurd kunnen worden. Heb je zelf al een fiets en een helm dan betaal je gewoon voor je deelname en/of verzekering. Voor de veiligheid worden er maximum 25 deelnemers tijdens dit uur toegelaten. Renners die al een vergunning hebben brengen altijd hun vergunning mee, recreanten brengen altijd hun paspoort mee.

 

     - Blok 2: 15u tot 17u

Vrije training voor iedereen, zowel vergunningshouders als recreanten waarbij een BMX-fiets & helm ter plaatse kunnen gehuurd worden. Ook hier brengen renners met vergunning hun vergunning mee en recreanten hun paspoort.

 

Voor meer informatie omtrent de aandachtspunten, de prijzen en het sluiten van het parcour omwille van slecht weer kan je hier terecht.

 

CONTACT US:  BMXTURTLES@OUTLOOK.COM  OF  0476/68.25.38

Als gevolg van de wet op de privacy van 8 december 1992, heeft iedereen het recht om gegevens (of beeldmateriaal) met betrekking tot zichzelf of zijn/haar minderjarige kinderen, van deze website te laten verwijderen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now