TRAININGEN > WAAR EN WANNEER

WANNEER

 

Onze trainingen gaan door op vrijdag tijdens het BMX-seizoen in 1 blok. Tijdens de training zullen onze rijders worden ingedeeld in max. 3 groepen op maat van hun eigen ontwikkeling.

Op maandag word een extra training voorzien voor alle rijders die graag een extra ontwikkelingsmoment richting wedstrijden. LET OP deze training word pas voorzien wanneer men aan min. 3 wedstrijden heeft deelgenomen.

Uurschema maandag:

            - 18u45 tot 19u00: opwarming

            - 19u00 tot 20u00: training

    

Uurschema vrijdag:

 

     - 18u45 tot 19u00: opwarming

     - 19u00 tot 21u00: training

 

WAAR

 

Onze trainingen gaan door op de BMX-piste in Gent, gelegen aan de Watersportbaan, op het domein van het sport- en recreatiecentrum De Blaarmeersen.

 

De BMX-piste ligt aan de achterzijde van het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx.

PISTE GESLOTEN

 

De BMX-piste zal enkel open zijn als de weersomstandigheden goed zijn en het parcours niet te drassig is. Bij hevig regenweer kan BLOSO de piste sluiten, in dat geval kan het zijn dat de training doorgaat in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx. Gelieve voor zekerheid een training en sportschoenen te voorzien.

CONTACT US:  BMXTURTLES@OUTLOOK.COM  OF  0476/68.25.38

Als gevolg van de wet op de privacy van 8 december 1992, heeft iedereen het recht om gegevens (of beeldmateriaal) met betrekking tot zichzelf of zijn/haar minderjarige kinderen, van deze website te laten verwijderen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now